Mod de preparare Fermactive CB Pentru rehidratarea drojdiei adaugati 500 gr de drojdie in 5 litri de apa indulcita (50 – 100 gr de zahar) cu temperatura de 35 – maxim 38 grade Celsius. Omogenizati bine si asteptati 15 minute, dupa ce au trecut cele 15 minute amestecati energic si mai asteptati inca 15 minute, amestecati din nou si apoi adaugati in recipientul cu must. Se recomanda ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidrata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 10 grade Celsius Se recomanda utilizarea produsului in maxim o saptamana de la deschiderea pachetului.
marți, 4 decembrie 2018
Cum pornim din nou refermentatia(fierberea)vinului cu Fermactive CB.Video
Mod de preparare Fermactive CB Pentru rehidratarea drojdiei adaugati 500 gr de drojdie in 5 litri de apa indulcita (50 – 100 gr de zahar) cu temperatura de 35 – maxim 38 grade Celsius. Omogenizati bine si asteptati 15 minute, dupa ce au trecut cele 15 minute amestecati energic si mai asteptati inca 15 minute, amestecati din nou si apoi adaugati in recipientul cu must. Se recomanda ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidrata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 10 grade Celsius Se recomanda utilizarea produsului in maxim o saptamana de la deschiderea pachetului.