sâmbătă, 3 august 2019
Amestecurile miraculoase ale fitoterapeutului Rusalin Todor – pentru toate bolile PULMONARE (inclusiv cancerigene) şi revitalizarea ORGANISMULUI
Cu leacurile fitoterapeutului Rusalin Todor şi-au găsit alinarea mulţi oameni bolnavi şi disperaţi. Inclusiv cei cu cancere de diferite localizări, bolnavi de leucemie şi SIDA. Iată două reţete accesibile ale fitoterapeutului Rusalin Todor, experimentate pe mai multe persoane, cu rezultate de-a dreptul miraculoase: Reţetă pentru orice fel de boli de plămâni, inclusiv cancer Ingrediente 2 kg. miere albine de salcâm 8 gălbenuşuri proaspete 500 ml. alcool de 90-95 grade
300 gr. hrean ras prin răzătoarea fină sucul de la 6 lămâi Mod de preparare Gălbenuşurile proaspete se freacă foarte bine cu o lingură de lemn. În ouăle frecate se introduc, picătură cu picătură, sucul de lămâie şi alcoolul, în aşa fel încât să nu se taie gălbenuşurile. În continuare, compoziţia se amestecă cu hreanul ras şi mierea de albine, şi se introduce într-un borcan de sticlă care se leagă la gură cu celofan. Se lasă la macerat timp de 10-12 zile, la frigider, la o temperatură de 10-12gr. Celsius. Pentru omogenizare, compoziţia se amestecă cu o lingură de lemn, din două în două zile. Mod de administrare Tratamentul, foarte eficient, este valabil pentru toate bolile pulmonare, fie ele cancerigene sau necancerigene, precum şi după intervenţiile chirurgicale, indiferent de complexitatea acestora. Se administrează zilnic câte 3 linguri cu amestec, pe stomacul gol: dimineaţa, la prânz şi seara, înaintea meselor principale cu 30 de minute. Se aplică timp de 2-3 luni, cu o pauză de 1 lună, după care se va repeta.
Tratament pentru vitaminizarea organismului şi impotenţă Acesta reţetă, experimentată pe mai multe persoane de diferite vârste, a dat rezultate de-a dreptul miraculoase. Tratamentul este recomandat pentru vitaminizarea şi revigorarea organismului, precum şi pentru vindecarea impotenţei. Ingrediente 3 bucăţi ţelină cât pumnul (circa 1,5 kg.) 1 kg. morcovi (spălaţi bine cu o perie, pentru a nu se elimina coaja) 1 kg. mere ionatane cu o aromă mai deosebită 1/2 kg. miez de nucă 2-3 bucăţi lămâi 2-3 bucăţi portocale 1/2 kg. miere de albine 1 sticlă vin alb (Tămâioasă românească de Cotnari) Mod de preparare Toate fructele şi legumele se spală, se curăță (morcovul se lasă cu coajă) şi se dau prin maşina de tocat. În continuare, toate ingredientele se amestecă într-un vas emailat sau de plastic, până ce compoziţia se omogenizează, după care se pune în borcane ţinute la frigider timp de 1 săptămână, pentru macerare. Mod de administrare Se administrează câte 2 linguri, de 3 ori pe zi, înainte de mesele principale cu 30 de minute. Concomitent cu această reţetă se administrează şi 60-80 gr. grâu încolţit pe zi, care se poate consuma amestecat cu compot (natural) sau fructe de sezon. Tratamentul se urmează pe o perioadă de 30 de zile, cu o pauză de 1 lună, după care se reia.
SURSA:https://topremediinaturiste.ro