Doctorul Plantelor: Prevenirea si tratarerea vinului cu TANNISOL,mod de aplicare si efecte

duminică, 28 octombrie 2018

Prevenirea si tratarerea vinului cu TANNISOL,mod de aplicare si efecte


TANNISOL se gasesc in comert sub forma de pastile si are rolul de a prevenii si trata defectele vinului:
COMPOZITIE: Potassium metabisulphite, L-ascorbic acid, tannin
CARACTERISTICI: Aspect alb-beige, slab mirositoare a sulf. Pastile special predozate in sulf-tanin-vitamine, compus realizat dintr-o procedura unica de fabricare.
EFECTE: TANNISOL previne si remediaza casarea vinurilor si alte defecte ale vinurilor; protejeaza vinul impotriva efectului de oxidare si pastreaza vinurile clare si limpede, inclusiv cele filtrate.

APLICATIE: Ideal pentru vinurile cu tarie slaba de alcool, aciditate scazuta. Deasemenea eficient in pastrarea vinului in sticlele partial umplute. TANNISOL este indispensabil in urma deburbarii sau pritocirii, transportarii vinului si in perioada calda. TANNISOL remediaza vinurile afectate, casate si oxidate, restabilind aspectul organoleptic al vinului cu defect.
DOZAJ: 1 pastila/hL pentru vinuri rosii linistite; 2 pastile/hL pentru vinurile nefiltrate albe si rosii, in general 1 pastila/hL pentru scopuri de conditionare; 2 pastile/hL in scopuri curative
INSTRUCTIUNI DE APLICARE: Adaugati pastila intreaga pentru efect gradat sau, spargeti in particule mici pentru un efect instantaneu.
AMBALAJ si PASTRARE: Cutie cu 10 tuburi. Fiecare tub contine zece pastille a cate 10g.
utilvinificatie.ro