Doctorul Plantelor: Cum să scapi de burtă fără să ții dietă și să rămâi cu vergeturi pe corp. Ai nevoie doar de o ceapă roșie în fiecare zi

duminică, 9 decembrie 2018

Cum să scapi de burtă fără să ții dietă și să rămâi cu vergeturi pe corp. Ai nevoie doar de o ceapă roșie în fiecare zi



Kilogramele in plus reprezinta o problema cu care nicio femeie nu isi doreste sa se confrunte.
Dar daca totusi in acest moment nu arati tocmai cum ti-ai dori, nu dispera! Exista un truc simplu si eficient cu ajutorul caruia poti rezolva aceasta problema fara sa fii nevoita sa tii o dieta drastica.
Ceapa rosie este una dintre legumele cele mai eficiente cand vine vorba de slabit. Iar in randurile care urmeaza iti spunem cum slabesti cu ceapa rosie in mod corect, caci aceasta trebuie consumata intr-un anumit mod.
Cepei rosii nu i se acorda mereu atentie pe care o merita. Aceasta leguma nelipsita din orice bucatarie nu doar ca da savoare mancarii, ci are si o serie de proprietati curative. Ceapa rosie este bogata in vitaminele A, B si C, substante antibiotice si diuretice, precum si saruri minerale cu un rol important in obtinerea unui echilibru general din punct de vedere imunitar.
Tot ce trebuie sa faci pentru a slabi este sa introduci consumul de ceapa rosie in alimentatia zilnica. Mananca zilnic 70 de grame de ceapa rosie, pe care o poti pune in salate, ciorbe sau alte preparate.
Atentie, un lucru foarte important: aceasta nu trebuie sa fie gatita in niciun fel, altfel isi pierde din proprietati. Ceapa rosie contine compusi activi care eficientizeaza digestia.
Ceapa rosie are un efect alcalinizant asupra organismului si ajuta la eliminarea toxinelor din corp, remineralizand organismul.
De asemenea, datorita proprietatilor antioxidante, ceapa micsoreaza riscul afectiunilor cardiovasculare si ajuta la impiedicarea depunerilor de colesterol in artere. Ceapa rosie calita in ulei de masline va face digestia mai usoara, insa nu uita ca cea mai buna varianta este sa o mananci cruda.
In numai o săptămâna de la introducerea cepei rosii in dieta, vei observa ca trupul tau se modeleaza, iar șunculițele incep sa dispara. Intr-o luna de zile, consumata frecvent, ceapa rosie te scapa de 5 kilograme fără sa ramai cu vergeturi.